Z-Tech ZT-07 Elektromos Kerékpár (Piros) ELFOGYOTT!!

207 000 Ft

Z-Tech ZT-07 Elektromos Kerékpár (Piros)

Cikkszám: RM-522 Kategória:

Leírás

Z-Tech ZT-07 Elektromos Kerékpár (Piros)

Jelenleg nincs raktáron! Kérem érdeklődjön!

Remek egyszerű forma, jól bevált elgondolás! Alacsony átlépési magasságának köszönhetően könnyed használatot biztosít a mindennapokban!

Akkumulátor: Litium-ion

Hatótáv: 20-25km

Max sebesség: 25km/h

Motor: Kefe nélküli agymotor

Motorteljesítmény: 250W

Névleges feszültség: 36V

Akkumulátor Kapacitás: 9Ah

Fékek: Dobfék elől-hátul

Akkumulátor töltési idő: 4-5 óra

Tömeg: 27kg

Ár: 207 000 FT

(+Beüzemelési Költség)*

*Beüzemelési költség: Az Elektromos Kerékpár importőrünktől dobozban, szétszerelt állapotban érkezik hozzánk. Szakszervizünk vállalja az Elektromos Kerékpár teljes körű szakszerű  összeszerelését, átvizsgálását az átadáshoz.

Kiegészítő Információ: Magyarországon jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint ez a termék kerékpárként használható! A forgalomban való részvételhez bukósisak, jogosítvány, biztosítás nem szükséges. Mindezek ellenére saját biztonsága érdekében bukósisak használatát kimondottan javasoljuk az elektromos kerékpározáshoz! Gázkarral nincs felszerelve így a 250W maximális teljesítményű elektro-motor a pedál folyamatos tekerésével aktiválódik. Pedálrásegítéssel maximum 25km/h sebességet tesz lehetővé. Amikor a pedál izomerővel történő tekerése abbamarad az elektromos kerékpár motorrásegítése is megszűnik.

 

Mi is a Pedelec? Olyan elektromos rásegítésű rendszer, mely a gyakorlatban megtöbbszörözi az emberi izomerő hatékonyságát

a pedál hajtásával egyidőben. Ezáltal az elektromos meghajtás nem külön, hanem együtt dolgozik az elektromos kerékpárt használóval.

Pedelec meghajtás segítséget nyújt az erős szemből érkező szél-, emelkedő- illetve izomfáradással szemben. Lényegében kivédi

azokat a hátrányokat, melyek a sima kerékpározás élményét rontja.

Bármilyen további kérdése merül fel a termékkel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal (+36-30-9-451-436 ; +36-66-444-999).

Ez is érdekelheti Önt! Elektromos kerékpárok, alkatrészek, robogók, motoros ruházat, kiegészítők fellelhetőek weblapjainkon:

rekordmotor.hu

rekordmobil.hu

elektromos-kerekparbolt.hu

motorkerekparalkatresz.hu