LOFTY Camping Jellegű Elektromos Kerékpár Litiumos

199 000 Ft

LOFTY Camping Jellegű Elektromos Kerékpár. Klasszikus Camping kerékpárra hasonlító kivitel. Tökéletes kirándulásokhoz, hiszen összecsukható és könnyen hordozható. Amennyiben egy könnyű, kishelyen is elférő elektromos kerékpárt keres itt most megtalálta!

Cikkszám: RM-475 Kategória:

Leírás

LOFTY Camping Jellegű Elektromos Kerékpár

Litiumos!

 

Lithium Akkumulátor

Motorteljesítmény: 250W3

Akkumulátorok: 36V 10Ah (1 darab 10V-os Lithium akkumulátor)

Extra: Összecsukható, Pillekönnyű

Max. sebesség: 20 km/h

Kerekek: Öntött könnyűfémkerekek

 

Ár: 199 000 FT

(+Beüzemelési Költség)*

*Beüzemelési költség: Az Elektromos Kerékpár importőrünktől dobozban, szétszerelt állapotban érkezik hozzánk. Szakszervizünk vállalja az Elektromos Kerékpár teljes körű szakszerű  összeszerelését, átvizsgálását az átadáshoz.

Kiegészítő Információ: Magyarországon jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint ez a termék kerékpárként használható! A forgalomban való részvételhez bukósisak, jogosítvány, biztosítás nem szükséges. Mindezek ellenére saját biztonsága érdekében bukósisak használatát kimondottan javasoljuk az elektromos kerékpározáshoz! Gázkarral nincs felszerelve így a 250W maximális teljesítményű elektro-motor a pedál folyamatos tekerésével aktiválódik. Pedálrásegítéssel maximum 25km/h sebességet tesz lehetővé. Amikor a pedál izomerővel történő tekerése abbamarad az elektromos kerékpár motorrásegítése is megszűnik.

Mi is a Pedelec? Olyan elektromos rásegítésű rendszer, mely a gyakorlatban megtöbbszörözi az emberi izomerő hatékonyságát

a pedál hajtásával egyidőben. Ezáltal az elektromos meghajtás nem külön, hanem együtt dolgozik az elektromos kerékpárt használóval.

Pedelec meghajtás segítséget nyújt az erős szemből érkező szél-, emelkedő- illetve izomfáradással szemben. Lényegében kivédi

azokat a hátrányokat, melyek a sima kerékpározás élményét rontja.

Bármilyen további kérdése merül fel a termékkel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal (+36-30-9-451-436 ; +36-66-444-999).

Ez is érdekelheti Önt! Elektromos kerékpárok, alkatrészek, robogók, motoros ruházat, kiegészítők fellelhetőek weblapjainkon:

rekordmotor.hu

rekordmobil.hu

elektromos-kerekparbolt.hu

motorkerekparalkatresz.hu