REKORD-MOBIL KFT. Békéscsaba, Bajza u. 15. | Tel: +36 30 9451-436
00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Rólunk

Rekord Mobil Kft Logo 02

Miért a Rekord-Mobil Kft.-t válassza?

A Rekord-Mobil Kft. 25. életévébe lépett! 25 év kereskedelmi és szerviz tapasztalatával állunk az Ön rendelkezésére! Boltunkban gyors, szakszerű kiszolgálással, szervizünkben gyors, szakszerű szervizeléssel találkozhat. Ingyenes szaktanácsadást nyújtunk a nálunk vásárolt járművekhez és termékekhez.

Azonnal velünk veszi fel a kapcsolatot!

Telefonos, E-mail-es érdeklődés esetén nincsen ügyfélszolgálati munkatárs, menü rendszerű telefonos várakoztatás és percekig „zenélős” átkapcsolások végeláthatatlan sora! Kisvállalkozás révén Ön azonnal az eladóval lép közvetlen kapcsolatba!

Óriási raktárkészlet!

Boltunk fennállása alatt kitapasztalta mely kiegészítőkre, alkatrészekre van a legnagyobb igény! Ezen termékek kiemelet figyelmet kapnak, hogy azonnal „polcról” elérhetőek legyenek. Büszkék vagyunk rá, hogy nem egy esetben csak nálunk sikerült ügyfeleinknek megtalálni a kívánt terméket! Ezen felül számos más évek alatt beragadt/felhalmozott régebbi alkatrész, kiegészítő is megtalálható nálunk amely más kereskedelmekben nem érhető el.

Garanciás és azon túli ügyintézés

Azonnali, rugalmas megoldást keresünk mely végig szem előtt tartja az Ön elégedettségének megmaradását cégünk irányába!
Büszkék vagyunk arra, hogy két évtizednyi kereskedelemben folytatott tevékenységünk alatt számos – olykor kereskedelmünktől független – külső problémás eseteket is sikerült orvosolnunk!

Házhozszállítás

Boltunk ugyan Békéscsabán található, de az esetleges földrajzi távolsága ne keltsen aggodalmat! Büszkék vagyunk rá, hogy legkisebb elektromos kerékpár alkatrésztől legnagyobb termékünkig eddig minden termékünk célba ért!

Vásárlóink földrajzi távolsága nem jelentett akadályt legyen szó szomszédos megyéről, fővárosunkról vagy akár Nyugat-Dunántúl legkisebb településeiről!

Többféle kiszállítási mód közül választhat! Hagyományos postai vagy futárszolgálatos házhozszállítás mellett egyedülálló módon személyes házhozszállítás is lehetséges saját zárt rakterű tehrautónkkal!

Átadáskor ingyenes helyszíni szaktanácsadás, termék rendeltetésszerű használatának bemutatás közvetlenül az eladótól!

 

Köszönjük megtisztelő bizalmát!

 

A Rekord-Mobil Kft.-ről bővebben:

Cégünk immáron 25. éve igyekszik a motorozás, elektromos kerékpározás, hajózás szerelmeseinek szolgálatába állni. 1996-os nyitásunkat követően hamar felismerve a tényleges vásárlói igényeket a cég kizárólag két keréken közlekedőket valamint a hajózást képviselte.

A Rekord-Mobil Kft. dinamikus fejlődése azonnal megkövetelte egy műhely beindítását ami ezt követően rövid időn belül profi szakszervizként folytatta tevékenységét.

Az elmúlt pár évben a hajózás termékkínálata is nőtt, hiszen a cég képviseli a Mariner, Parsun és Quicksilver márkák széles palettáját.

A közelmúltban az egyre nagyobb érdeklődést kiváltó elektromos kerékpárok forgalmazását is megkezdte a vállalkozás. Mára már több különböző elektromos kerékpár termékcsalád forgalmazásával foglalkozunk: Polymobil, Arizona,Tornádó, Lofty és Z-Tech elektromos kerékpárok széles skálája közül választhatnak vásárlóink! Cégünket nagy büszkeséggel tölti el, hogy mára az elektromos kerékpárok kínálata nemcsak megyei hanem országos viszonylatban is jelentősnek mondható. Az elektromos kerékpárok iránt folyamatosan megnőtt kereslettel párhuzamosan a szerviz is alkalmazkodott az igényekhez így bármilyen jellegű probléma esetén megfelelő szakszervizzel állunk vásárlóink rendelkezésére.

A Rekord-Mobil Kft. fennállása óta szeretettel várja mindazon vásárlóit, akik kiegészítő termékeket keresnek a motorozáshoz, elektromos kerékpározáshoz. Bármilyen alkatrész forgalmazását, beszerzését vállalja a cég. Motoros ruházatának termékkínálata is egyedülálló a megyében: Széles választékkal rendelkezik bukósisakokból, motoros nadrágokból, dzsekikből, kesztyűkből.

Cégünk nagy figyelmet fordít más városokból érkező megrendelői számára is. Egyedülálló módon vállalja a megvásárolt illetve helyben szervizelt motorok, elektromos kerékpárok, nagyobb méretű termékek személyes házhozszállítását egész Békés megye valamint szomszédos megyék területére is!

Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra! Reméljük bizalmával megtisztel minket és Önt is az elmúlt 25 év elégedett vásárlói között tudhatjuk!