REKORD-MOBIL KFT. Békéscsaba, Bajza u. 15. | Tel: +36 30 9451-436
00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Vásárlói tájékoztató

Vállalkozásunk 20 éves fennállása alatt mindig is legfontosabbnak tartotta új és visszatérő vásárlóink elégedettségének fenntartását. Ennek alapja a megfelelő vásárlói tájékoztatás ezért ezen az oldalon szeretnénk az elmúlt évek leggyakoribb kérdéseit megválaszolni. Amennyiben más felmerülő kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.

1. Miért minket válasszon?

– A Rekord Mobil Kft. 25 éve töretlenül jelen van a piacon. Büszkék vagyunk több ezer elégedett vásárlónkra.
– Garanciális és egyéb felmerülő vásárlási problémák esetén is rugalmas, korrekt és gyors üzletmenet.
– Több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkező szakszerviz.
– Felhalmozott raktárkészlet. Más kereskedelmekkel, webáruházakkal ellentétben raktárkészletünk jelentős része azonnal elérhető.
– Rendelés felvétele esetén rövid leszállítási határidő.
– Közvetlen kapcsolat a vásárlókkal. Telefonon, személyesen nyitvatartási idő alatt azonnal elérhetőek vagyunk.
– Cégünk bemutatását IDE KATTINTVA megtalálhatja.

2. Miért számolunk fel beüzemelési költséget (pl. Elektromos Kerékpárnál)?

– Elektromos Kerékpár, Benzinmotoros Kerékpár, Robogó: Az importőrtől beérkezett elektromos kerékpárok, benzinmotoros kerékpárok, robogók szétszerelt állapotban dobozban érkeznek hozzánk. Ennek teljeskörű szakszerű összeszerelését több éves tapasztalattal rendelkező szervizünk vállalja. Összeszerelést követően elengedhetetlennek tartjuk házon belül további minőségi ellenőrzést, tesztkörök próbáit.
A beüzemelési költség az erre fordított munka óra és felmerülő alkatrész díjait tartalmazza.
– Csónakmotorok: Az importőrtől érkezett csónakmotorok beüzemelése, olajjal feltöltése, szakember által vízkádban járatása és motor kalibrálását tartalmazza.

3. Amennyiben érdekli egy termékünk, hogyan érdeklődjön nálunk?

Cégünk szívesen válaszol minden kedves érdeklődőnk kérdésére! Mindent megszeretnénk tenni annak érdekében, hogy készségesen, udvariasan és szakszerűen tudjunk tájékoztatni, hogy az érdeklődőből elégedett vásárlónk lehessen!
– Telefonon: Hétfőtől – Péntekig 8-17-ig, Szombaton 8-12-ig kereskedelmünk vonalas telefonszámán elérhetőek vagyunk (06-66/444-999). Amennyiben több kérdése van érdemes akár előre listába leírni, hogy beszélgetésünk alatt gyorsan és pontosan tudjunk választ adni Önnek!
– E-mail-ben / Terméküzenetben: Kérjük ne feledje, hogy E-mailt is munkaidő alatt fogadunk így azon kívül küldött levelek (pl. este vagy Vasárnap) csak másnap olvassuk el. Kérjük az üzenet tárgyába mindig írja ki a konkrét terméket, vagy termékcsoporttal kapcsolatos információt (pl. Elektromos Kerékpár, Robogó, Benzinmotoros kerékpár alkatrész). Valamint pontos válasz adásunk érdekében kérdéseit áttekinthetően, helyesen megfogalmazni.

4. Egy adott termék iránt érdeklődök amit a honlapjukon láttam. Érdeklődésemkor kiderült nincs már meg. Miért látom akkor még a weblapon ha már eladásra került vagy nincs már raktáron?

Kedves érdeklődőink és vásárlóink MEGÉRTÉSÉT szeretnénk kérni, hogy az intereneten található weboldalunk/ webkatalógusunk TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ!
Egyes esetekben amikor termékeinket valós időben megvásárolják, lefoglalják nincs szinkronban a webkatalógusunkkal! Ez azt jelenti, hogy a honlapfrissítést napi szinten végezzük, nem pedig „másodperc” alapon!
Ezért kérünk minden kedves vásárlónkat komoly vásárlási szándéka esetén ÉRDEKLŐDJÖN telefonon, E-mailen vagy lehetőség szerint személyesen!

Ez is érdekelheti Önt! Elektromos kerékpárok, alkatrészek, robogók, motoros ruházat, kiegészítők fellelhetőek weblapjainkon:
motorkerekparalkatreszek.hu
rekordmobil.hu
elektromos-kerekparbolt.hu
motorkerekparalkatresz.hu
Termékbemutató Yotube csatornánk: RM Youtube Channel