Z-Tech ZT-09 Elektromos Kerékpár (Robogó Jellegű) (Fehér)

294 000 Ft

Z-Tech ZT-09 Elektromos Kerékpár (Robogó jellegű) fehér színben.

Cikkszám: RM-516 Kategória:

Leírás

Z-Tech ZT-09 A Elektromos Kerékpár (Robogó jellegű) (Fehér)
48V 12Ah / Ólom akkumulátoros


KRESZ Szerinti kategória: Elektromos kerékpár

Motor típusa: Kefe nélküli agymotor 

Motor névleges teljesítmény: 250W – 350W

Motor névleges feszültség: 48V

Max. sebesség: 25km/h

Max. hatótávolság: 30-40km

Max. terhelhetőség: 130kg

Első fék: Dobfék

Hátsó fék: Dobfék

Felni és gumiméret: 16″ x 2.50

Akkumulátor típus: Ólom akkumulátor

Akkumulátor kapacitás: Ah 12Ah

Akkumulátor feszültség: 4x 12V

Akkumulátor töltési idő: 

Nettó Önsúly: 67kg

Bruttó önsúly: 75kg

LISTA Ár: 294 000 FT
(+beüzemelési költség)*

*Beüzemelési költség: Az Elektromos Kerékpár importőrünktől dobozban, szétszerelt állapotban érkezik hozzánk. Szakszervizünk vállalja az Elektromos Kerékpár teljes körű szakszerű  összeszerelését, átvizsgálását az átadáshoz.

Kiegészítő Információ: Magyarországon jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint ez a termék kerékpárként használható! A forgalomban való részvételhez bukósisak, jogosítvány, biztosítás nem szükséges. Mindezek ellenére saját biztonsága érdekében bukósisak használatát kimondottan javasoljuk az elektromos kerékpározáshoz! Gázkarral nincs felszerelve így a 250W maximális teljesítményű elektro-motor a pedál folyamatos tekerésével aktiválódik. Pedálrásegítéssel maximum 25km/h sebességet tesz lehetővé. Amikor a pedál izomerővel történő tekerése abbamarad az elektromos kerékpár motorrásegítése is megszűnik.

Mi is a Pedelec? Olyan elektromos rásegítésű rendszer, mely a gyakorlatban megtöbbszörözi az emberi izomerő hatékonyságát a pedál hajtásával egyidőben. Ezáltal az elektromos meghajtás nem külön, hanem együtt dolgozik az elektromos kerékpárt használóval. Pedelec meghajtás segítséget nyújt az erős szemből érkező szél-, emelkedő- illetve izomfáradással szemben. Lényegében kivédi azokat a hátrányokat, melyek a sima kerékpározás élményét rontja. Bármilyen további kérdése merül fel a termékkel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal (+36-30-9-451-436 ; +36-66-444-999).

Ez is érdekelheti Önt! Elektromos kerékpárok, alkatrészek, robogók, motoros ruházat, kiegészítők fellelhetőek weblapjainkon:

rekordmotor.hu

rekordmobil.hu

elektromos-kerekparbolt.hu

motorkerekparalkatresz.hu

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Z-Tech ZT-09 Elektromos Kerékpár (Robogó Jellegű) (Fehér)” értékelése elsőként