REKORD-MOBIL KFT. Békéscsaba, Bajza u. 15. | Tel: +36 30 9451-436
00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Címke: cordura

cordura

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

 • Modeka Panamericana szürke/fekete négy évszakos férfi motoros nadrág

  139 990Ft

  Modeka Panamericana szürke/fekete négy évszakos férfi motoros nadrág Sympatex membránnal

  A termék a Nemzetközi Motorrad magazin 2018/17-es számában Sehr Gut minősítést szerzett és ár-érték versenyt is nyert! A szakértők véleménye: “A Modeka Panamericana kényelme ,biztonsága és tárolásra kialakított részei példamutatóak! ”
  A Panamericana kabát és nadrág az Enduro magazin 2019-es évi első számában is sikerrel szerepelt! Ár- Érték versenyt nyert ! A magazinban a Panamericana kabát és nadrág szellőzését emelték ki és az ötletes kialakítását!
  A Motorrad TIPP 2019. januárjában szintén kimagaslóan jónak találta a Panamericana szettet!
  A Motorrad &Reisen magazin 2019 januárjában az alábbiakat közölte a tesztgyőztes termékről:” A Modeka Panamericana egy nagyon jól átgondolt, ötletes részleteket tartalmazó , egész évben használható négy évszakos motoros termék!”

  Bővebben
 • Modeka X Vent (fekete) hálós/membrános nyári férfi motoros kabát

  39 990Ft

  Modeka X Vent (fekete) hálós/membrános nyári férfi motoros kabát

  A Hálós felületű, ezáltal kiválóan szellőző és kivehető membránnal ellátott kabátok, rendkívüli komfortérzetet biztosítanak. Rendkívül jó szellőzést biztosít ! Amellett hogy a protektorok megvédik, nem izzad bele viselője. A becipzározható eső és szélzáró membrán a hűvösebb reggeleken, vagy az eső ellen is védelmet nyújt. Hiába fúj a szél, a membrán megvéd illetve az eső elől szintén védelmet nyújt a membrán.  Protektoros védelem és maximális komfort még a legnagyobb nyári kánikulában is!

  Bővebben