REKORD-MOBIL KFT. Békéscsaba, Bajza u. 15. | Tel: +36 30 9451-436
00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Címke: fekete

fekete

Mind a(z) 12 találat megjelenítve

 • Hajózás: Üzemanyagcső Külső átmérő 13 mm

  1 000Ft

  Hajózás: Üzemanyagcső Külső átmérő 13 mm

 • HY-30 Elektromos Kerékpár (Piros)

  269 000Ft

  HY-30 Elektromos Kerékpár (Piros)

 • Modeka Janika Lady (fekete-rózsaszín) Női három rétegű motoros kabát

  50 990Ft

  Modeka Janika Lady (fekete-rózsaszín) Női három rétegű motoros kabát

  A kabát külső része nem csak a nyitható szellőzőkön keresztül szellőzik hanem az anyagösszetételének köszönhetően a külső rész teljes felületén. A nyári napokon így a hosszú túrákon és a rövidebb utakon egyaránt komfortos viselet. A külső rész alatt kicipzározható szél és esőzáró Hitex membrán akadályozza meg az eső és a szél bejutását . Fontos kihangsúlyozni hogy a Hitex membrán azokon a napokon is hasznos lehet amikor tudjuk, hogy hajnalban indulunk (vagy késő este érünk haza). A kabát külső része ilyenkor így már hűvös lenne. Ebben az esetben becipzározhatjuk a középső szél és esőzáró lélegző membrán részt.Tehát nem fogunk fázni. A membránt egyszerű mozdulattal ki lehet venni a kabátból és a visszahelyezése is gyorsan könnyen megoldható. Az igazán hideg időben is tökéletes viselet lehet ez a kabát, hiszen a Hitex membrán alatt a szintén kicipzározható. A meleg thermo rész bent tartja a testhőt. A több rétegű felépítés minden időjárási körülményre megfelelő választ ad a motorozás közben.

 • Modeka Khao Air (fekete) hálós férfi motoros nadrág

  69 990Ft

  Modeka Khao Air (fekete) hálós férfi motoros nadrág

  A Hálós felületű, ezáltal kiválóan szellőző és kivehető membránnal ellátott nadrágok, rendkívüli komfortérzetet biztosítanak. Már 20Km/h sebességtől extra szellős-komfort érzetet nyújt!

 • Modeka Kyne (fekete) férfi motoros cipő

  49 990Ft

  Modeka Kyne (fekete) férfi motoros cipő. Akár utcai használatra is! Amara betétekkel készült sportos motoros cipő bokavédelemmel és erősített, csúszásmentes talprésszel.

 • Modeka Mystic (fekete-fehér) férfi motoros kabát

  72 000Ft

  Modeka Mystic (fekete-fehér) férfi motoros kabát

 • Modeka Panamericana (Fekete) négy évszakos férfi motoros kabát

  179 990Ft

  Modeka Panamericana (Fekete) négy évszakos férfi motoros kabát

  A termék a Nemzetközi Motorrad magazin 2018/17-es számában Sehr Gut minősítést szerzett és ár-érték versenyt is nyert! A szakértők véleménye: „A Modeka Panamericana kényelme ,biztonsága és tárolásra kialakított részei példamutatóak! „

  A Panamericana kabát és nadrág az Enduro magazin 2019-es évi első számában is sikerrel szerepelt! Ár- Érték versenyt nyert ! A magazinban a Panamericana kabát és nadrág szellőzését emelték ki és az ötletes kialakítását!

  A Motorrad TIPP 2019. januárjában szintén kimagaslóan jónak találta a Panamericana szettet!

  A Motorrad &Reisen magazin 2019 januárjában az alábbiakat közölte a tesztgyőztes termékről:” A Modeka Panamericana egy nagyon jól átgondolt ötletes részleteket tartalmazó egész évben használható négy évszakos motoros termék!”

 • Modeka Speed Tech fekete motoros csizma

  69 990Ft

  A Modeka Speed Tech csizma a nemzetközileg legelismertebb Motorrad motoros magazin 2018. évad 9. lapszámában GUT minősítést szerzett és ár-érték versenyt nyert!

 • Modeka Tacoma (fekete) motoros kabát

  139 990Ft

  Modeka Tacoma (fekete) motoros kabát

 • Modeka Tacoma (szürke-fekete) férfi motoros nadrág

  110 990Ft

  Modeka Tacoma (szürke-fekete) férfi motoros nadrág

  A legismertebb nemzetközi motoros magazinok nagy tapasztalattal bíró munkatársai tesztgyőztesként hozták ki a Modeka Tacoma szettet !
  Négy motoros magazin is a Modeka Tacoma szettet találta a legjobbnak!
  Pl: Tourenfahrer magazin, Enduro Magazin, Motorrad end Reisen valamint a Motorrad magazin!

 • Modeka Upswing (fekete) férfi motoros nadrág

  49 990Ft

  Modeka Upswing (fekete) férfi motoros nadrág

 • Z-Tech ZT-32 /A Barcelona Elektromos Kerékpár (Fekete)

  299 000Ft

  Z-Tech ZT-32 Barcelona Litium Ion akkumulátorral rendelkező Elektromos Kerékpár. 250W-os elektromos motorteljesítménnyel. Ez az elektromos kerékpár csak Pedelec üzemmódban működik, gázkar nincs rajta! Érdeklődjön bátran!